Med Kjellingstraumen, som er en malstrøm, som nærmeste nabo, båtutleie, fiskevann og Beiarelva rett i nærheten, har vi muligheter for å tilby de fleste former for sportsfiske. Store mengder av kalkholdige bergarter gjør området spesielt interressant med hensyn til fjellørret og laksefiske.

I dette landskapet finner vi også noen av Europa's største grottesystemer, for de med interesse for grottevandring. Nærheten til Svartisen og Sulitjelmabreen, som begge ligger i dagsreiseavstand fra Kjellingstraumen Fjordcamp, gir også muligheter for brevandring. Vi tilbyr utleie av åpen båt med påhengsmotor. Dette er en tradisjonell båttype godt egnet for fjordfiske. Gratis lån av robåt til kortere turer.

Om du vil ut med båten eller en tur på fjellet er vi glade for å være behjelpelig med kart, tilrettelegging av reiseruter. Vi kan tilby guide på mange turer. I Kiosken finner du is brus og kanskje litt og spise. 

Størstedelen av befolkningen i området har/hadde samisk tilknytning, noe mange stedsnavn og lokaliteter vitner om. Blant annet har Kjellingstraumen Fjordcamp en samisk boplass på området. Datert til år 1150 av Univeritetet i Tromsø.

© kjellingstraumen fjordcamp 2014